O blogu

Uvijek sam volio da imam svoj stav o svemu što me se neposredno ili posredno ticalo. A ticalo me se i tiče i ticaće i ubuduće sve ono što utiče na moj život i život ljudi, kao vrste kojoj pripadam.

Upravo sam zbog ljudi  postao ekološki građanski aktivista i svi moji napori su usmjereni ka promjeni pogubnog ponašanja ljudske vrste, kao jedine koja je uspjela da ugrozi ekosistemsku ravnotežu, pa čak dovede u pitanje i svoj opstanak na našoj plavoj planeti.

Svjestan trenutka u kom živim i radim, svih izazova i prepreka sa kojima se svakodnevno suočavam, počeo sam i da pišem, najviše zbog želje da sebe izložim testu vremena, ali i da pojačam svoj javni angažman.

Na moju veliku radost, većina tekstova objavljivana je u najtiražnijim štampanim medijima i portalima u Crnoj Gori, na čemu sam veoma zahvalan urednicima.

Da bih imao sve tekstove na jednom mjestu, odlučio sam se za blog, kao formu koja je optimalna za moj karakter i pruža mogućnosti za stalnu kreativnost i prilagođavanje savremenim trendovima.

Simblično nazvan ,,Pisanje niz vjetar“, blog će biti mjesto na kom su dobrodošli svi koji žele da argumentovanim dijalogom doprinesu unapređenju stanja životne sredine, kao autor potpuno sam oslobođen sujete, pa je svaka kritika vrijedna, minimum koliko i odobravanje teza koje budem zastupao kroz tekstove.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s